Spontaneous Traveler impulsive, independent and unplanned …

Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011

03.29.2011 · Posted in Malaysia Scholarship

Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011 – ditawarkan oleh Felda Holdings Bhd, sebagai membantu para lepasan SPM bagi melanjutkan pelajaran sepenuh masa di institusi pengajian tinggi ternama luar negara.

Dalam usaha menggilap bakat-bakat muda serta mentediakan peluang pendidikan kepada masyarakat, Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011 menawarkan biasiswa ini kepada warga negara Malaysia yang mempunyai aspirasi untuk berjaya dan berazam menjadi juara dalam bidang yang diceburi.

Bidang pengajian yang diterima oleh Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011 – Kejuruteraan, Bioteknologi, Perakaunan, Kewangan, Teknologi Maklumat, Pemasaran Antarabangsa.Cara memohon Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011 – sila muat turun borang permohonan di www.feldaholdings.com.

Borang permohonan yang lengkap diisi dengan butir-butir peribadi dan akademik, salinan keputusan peperiksaan sebenar yang disahkan serta salinan-salinan KP pemohon, sijil kelahiran, KP ibu bapa dan dokumen-dokumen lain yang berkaitan hendaklah dihantar ke alamat berikut sebelum 8 April 2011

“Ketua, Pengambilan Dan Perhubungan Universiti, Bahagian Sumber Manusia Kumpulan Kumpulan Felda Global, Tingkat 9, Balai Felda, Jalan Gurney1, 545000 Kuala Lumpur.

Borang permohonan Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011 yang lengkap hendaklah dihantar dengan ditulis perkataan “BIASISWA” di bahagian atas sebelah kiri sampul surat tersebut.

Related posts:

One Response to “Kumpulan Felda Global Anugerah Biasiswa Scholarship 2011”

  1. fiedah ali says:

    xde ker biasiswa felda tok dlm negeri punye…???

Leave a Reply